Služby
| autor: CZECH 4 SPORT

Vítejte na webu CZECH 4 SPORT

uvodnik.png foto: CZECH 4 SPORT

Fotbal nás baví. S tímto mottem startujeme náš nový web. Pokud to máte stejně, jste tady určitě správně. Co u nás nenajdete? Běžné denní zpravodajství. Nehodláme konkurovat zpravodajským webům, které nepřetržitě informují o přestupových spekulacích, nastřílených gólech a ohlasech na jednotlivé zápasy.

Naší ambicí je přinášet netradiční pohled na dění na českých i zahraničních trávnících, exkluzivní rozhovory, názorové texty ve formě blogů a komentářů a informace o hráčích, kteří zmizeli v zahraničí a fanoušek o nich od transferu nemá prakticky žádné informace. Kromě toho se zde dozvíte i o našich dalších činnostech a aktuálních projektech. Staráme se o internetové stránky sportovců, chystáme se vydat novou knihu a spoustu dalšího.

Ondřej Zlámal, jenž působí jako korespondent pro zahraniční fotbalový server, se bude věnovat dění v české lize a samozřejmě bude pečlivě sledovat kvalifikaci o EURO 2016 ve Francii. Bývalý redaktor deníku Sport Václav Hanzlík monitoruje dění v německé bundeslize a Rostislav Bakula, vynikající grafik a webdesigner, chystá řadu témat z pohledu nadšeného fanouška.

Pevně věříme, že se vám na našich stránkách bude líbit a budete se k nám rádi vracet.

Ondřej Zlámal, Václav Hanzlík, Rostislav Bakula