Aktuality
| autor: CZECH 4 SPORT

Slavia se zajímá o kapitána FC Botosani

P1350223.JPG foto: Ondřej Zlámal

Podle našich rumunských zdrojů má Slavia zájem o kapitána FC Botosani Michaela Ngadeu, který by se tak mohl stát první letní posilou červenobílého klubu.

Pětadvacetiletý obránce z Kamerunu před příchodem do Rumunska působil v německém Norimberku, v Botosani odehrál za sezonu 37 zápasů a vstřelil čtyři branky. Botosani ale ještě svoji soutěž dohrávají, čekají je dva zápasy.

„Je to velice velice dobrý hráč s výbornou kopací technikou, silný ve vzdušných soubojích. Vstřelil několik důležitých branek po standardkách, udělal na mne výborný dojem,“ říká o něm Emanuel Rosu, jeden z předních rumunských novinářů.

Slavia vstoupí do druhého předkola UEL už 14. července. Proto se logicky snaží tým posílit co nejdříve. Podle informací, které máme ze dvou zdrojů, je příchod Kamerunce již opravdu před dotažením do zdárného konce.

Informace na rumunském serveru: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/jucatorul-dorit-de-steaua-pleaca-la-slavia-praga-iftime-ne-am-inteles-in-privinta-transferului-15371653