Blogy

Vstupenky na Under-21 EURO – dostupné pro každého

Ondřej Zlámal | 10.02.2015
DSC00391.JPG foto: CZECH 4 SPORT
Bude to největší fotbalový turnaj, který Česká republika může uspořádat. Fanoušci nikdy nebudou mít takhle kvalitní zápasy jako na UEFA Under-21 EURO blíž. A dostupné pro ně budou i vstupenky.

Organizační výbor zveřejnil v úterý v NH Hotelu ceny vstupenek. Nejlevnější za 100 korun, nejdražší pak za 350 Kč na finále. Balíček první kategorie na základní skupinu 420 Kč, druhé za 210 Kč. Pokud se někdo rozhodne přijít se podívat třeba na zápas Německo – Srbsko na Letnou s celou rodinou, rozhodně tím nevrazí kudlu do rodinného rozpočtu. A opravdoví fajnšmekři těšící se třeba na anglickou reprezentaci mohou v klidu naplánovat návštěvu všech zápasů. Registrovaní členové FAČR mají navíc ještě 20% slevu.

„Nejprve jsem se obával, aby nebyly vstupenky moc drahé. Teď mám spíš strach, aby se na stadion dostal každý zájemce,“ kvitoval toto rozhodnutí ambasador šampionátu Pavel Nedvěd.

Pokud fanoušci vezmou šampionát za svůj, tak může být na řadě zápasů vyprodáno. Byl by to krásný vzkaz do Evropy, že českého fanouška fotbal baví.

Spoustu rozhodnutí kolem našeho fotbalu fanoušci často oprávněně kritizují. Tentokrát jim ale vychází fotbal opravdu vstříc.